Talent Coaching

Er zijn veel mensen die niet doen wat ze willen of niet weten wat ze willen. Toch blijven ze zitten op de plek die ze niet bevalt. Hoe zou het zijn om een baan of werkplek te hebben die bij je past, waarin je jouw talenten volledig kan benutten? Gun jezelf de kans om gelukkig te zijn in je werk. Zelfkennis is de eerste stap. Wat zijn jouw talenten, waar ben jij goed in? Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit?

Iedereen heeft talenten, die jou als persoon uniek maken. Soms zijn deze duidelijk zichtbaar, soms moeten ze nog ontdekt worden. Iedereen heeft ook drijfveren, innerlijke motivatoren die het ‘waarom’ van je handelen bepalen.

Talent Coaching heeft tot doel jou datgene te laten doen wat het best past bij jouw persoonlijke talenten en drijfveren. Zelfkennis en zelfinzicht is daarbij van groot belang. Ik maak, naast coachingsgesprekken, gebruik van een tweetal instrumenten van het Management Development Institute:

1. MDI-gedragsanalyse; gebaseerd op het werk van Dr. Carl Jung en Dr William Moulton Marston.
2. MDI-drijfverenanalyse; gebaseerd op het werk van Dr. Eduard Spranger.

De MDI-gedragsanalyse geeft je in korte tijd een duidelijk beeld van je eigen gedragsprofiel, je natuurlijke talenten en de werkomgeving die bij je past. De MDI-drijfveren analyse gaat nog een stap dieper en geeft je inzicht in je innerlijke motivatoren.

De MDI-gedragsanalyse en MDI-drijfveren analyse omvatten elk:
– Een online analyse via internet middels een unieke persoonlijke code;
– Een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur (ik ben gecertificeerd MDI-consultant);
– Een persoonlijk rapport met de resultaten van de analyse, werkdocumenten en achtergrond informatie.

Bel of mail gerust voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken!

Heb je al een inlogcode ontvangen? Klik dan hier om de online test te doen.

Focus je op het ontwikkelen van je talenten. Het resultaat: plezier en excellerend vermogen!