Personal Coaching

Executive Coaching

Het leven aan de top van een bedrijf of organisatie is uitdagend maar door het complexe krachtenveld waarin je dagelijks moet fungeren op bepaalde momenten ook onzeker en eenzaam. Welke richting ga je op met het bedrijf? Hoe boor je het aanwezige potentieel in de organisatie aan? Wat is goed voor het bedrijf én goed voor de medewerkers? Hoe hou je jezelf in topconditie en functioneer je optimaal? Hoe verbeter je of hou je de balans tussen werk en privé?

Executive Coaching biedt een klankbord voor leidinggevenden, ook op middenkader en operationeel niveau. Tijdens coaching staat jouw authentieke leiderschapsstijl centraal en hoe deze in te zetten ter realisatie van de doelstellingen, prestaties en resultaten die je wenst te behalen. Door een onafhankelijke en soms confronterende gesprekspartner te zijn onderzoeken we samen eventuele overtuigingen en/of angsten die je blokkeren je oorspronkelijke kracht te hervinden of nieuwe perspectieven te ontdekken. Je leert vaardigheden te ontwikkelen om met een authentieke stijl die inspirerende leider te zijn die de juiste balans weet te vinden tussen de harde en zachte kant van leidinggeven om het beste uit de medewerkers naar boven te halen. Bewustzijn en persoonlijke groei vormen de basis voor zakelijke groei.

Lifestyle Coaching

Je hebt niet zo zeer het gevoel dat je met grote problemen worstelt, maar toch merk je dat je niet lekker in je vel zit. Je energie wordt ‘opgeslurpt’ door dingen die je voorheen zonder moeite deed, je beleeft minder plezier aan dingen, je hebt het gevoel dat je ‘geleefd’ wordt en je stelt jezelf steeds vaker de vragen: waar doe ik het eigenlijk voor of wat wil ik eigenlijk? Kortom: je wilt op werk-, privé- en/of fysiek gebied de zaken anders aanpakken, om weer vol energie jouw leven te kunnen leven en ervan te genieten. 

Ons dagelijkse handelen wordt bepaald door gewoontes en overtuigingen die we ons in de loop der jaren eigen hebben gemaakt. Ze geven je rust, zekerheid en vertrouwen. Soms kom je echter op een punt in je leven dat deze vaste patronen niet meer voor je werken en je juist gaan belemmeren. Je hebt het gevoel vast te lopen en weet niet meer goed hoe richting te geven aan datgene waar je op uit bent.

Tijdens Life Coaching gaan we samen met deze patronen aan de slag. We gaan kijken welke overtuigingen en/of angsten juist problemen en barrières creëren die jou belemmeren datgene te doen wat je het liefst zou willen doen. Je zult ontdekken hoe je deze patronen kunt doorbreken en zo de weg weer vrij kunt maken voor persoonlijke groei en het bereiken van hetgeen jij wilt in het leven.

Tijdens dit proces zal een aanspraak worden gedaan op jouw moed en zelfverantwoordelijkheid. Moed om de dingen aan te gaan en je op bepaalde momenten te begeven op onbekend en onzeker terrein. Mijn belofte is je volledig te ondersteunen in dit ontdekkingsproces, niet als adviseur maar als reisgenoot. Door actief en onbevooroordeeld te luisteren, vragen te stellen, kritisch te zijn en dóór te vragen. En hierbij nog een flinke stap verder te gaan door je uit te dagen op andere manieren naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Mijn aanpak is betrokken, open, eerlijk, kritisch, soms confronterend, maar vooral motiverend en inspirerend. Ik zal mijzelf hierbij ook aan jou laten zien…omdat… Lifestyle Coaching alleen in verbinding succesvol kan zijn.

Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens een intake kunnen we kijken of de klik er is om samen aan de slag te gaan!

If you think you’re too small to be effective, you’ve never been in bed with a mosquito. (Anita Roddick)